2007-04-29

Välkommen!

Välkommen till Trådlösts blogg. Detta är platsen om du vill söka information om trådlösa nätverk, antenner och allt annat Mycket av innehållet är det tänkt att ni läsare ska bestämma. Det är era kommunikationsproblem vi ska lösa på bästa sätt. Vi har sett att många personer frågar om samma sak så det låter som en god idé att låta alla ta del av svaren här.

Ställ din fråga genom vårt kontaktformulär om du inte hittar svaret i vår guide redan.

Företaget Trådlöst i Sverige är relativt nystartat men delägarna Paul och Björn har jobbat ihop i snart åtta år. Från början var det enbart programmering i PHP men med tiden drevs det trådlösa nätet i Åhus tillsammans. I maj 2006 startas tradlost.se av Paul endast med ett fåtal produkter men ökande och när försäljningen tog fart under hösten beslutades att lagret skulle flyttas till Helsingborg. Paul sköter inköp och ekonomi och Björn tar hand om kunderna. En bra uppdelning tycker vi.

Nu är det snart dags att fira första maj, på småföretagarvis med en meningslös rapport till en myndighet bara företagare vet att den finns. Kanske det blir handikapplanen eller jämnställdhetsplanen som blir klar?

Inga kommentarer: