2008-09-26

Undersökande elektronik

Det har varit tunt med material just här på bloggen. Sortimentet är däremot mera välfyllt än någonsin! Vi har börjat sälja prylar för hemmabio i större skala. Vi har lagt in mer saker för ethernet och kameraövervakning. Allt handlar om kablar så vi börjar väl inte leva upp till vårt namn längre.

Men några trådlösa produkter har vi faktiskt fått in. Monsterlänken MT-50-20-433AH och dess diametrala motsats NanoStation2 är två intressanta nyheter från sommaren.

Något som funnits i många år redan nylanserades under sommaren. Cardsplitter blev den sak som det snackades om bland hemmabiofantasterna. Efter man köpt BluRay, plasma och HD-box blev det för mycket att betala 200:- extra per månad bara för barnen ville se på DisneyChannel så ett kort fick räcka. Det gör det om man har en cardsplitter.

Det dök upp en attraktiv produkt, Future Cardsplitter, med sin moderna förpackning och snofsiga hemsida vann den konsumenternas hjärta. Men imagen krackelerade efter ett tag. Rykten kom att det bara var en billig kopia och konkurrenten CSPRO64 svärtades ner som billig kopia av Future som svar. Men hur var det nu det där med hönan och tuppen? Vi har helt ovetenskapligt jämnfört produkterna i battle of da cardsplitters. Är det Future cardsplitter som är originalet?

Under vintern har vi att se framemot en ny medarbetare också men henne får jag presentera senare.

Andra om: ,
Technorati: Cardsplitter

1 kommentar:

Unknown sa...

Vem bryr sig om original. den du säljer ser ju ut att vara från stone age!! Inte skulle jag vilja ha den i mitt v rum. no way..