2007-06-26

Hemmanet i konkurs, vi hjälper dig

Med anledning av konkursen av Hemmanet AB har vi beslutat att göra det lite lättare att få någon sorts uppkoppling. Att dela bredband med sin granne är den enda möjligheten för somliga av olika anledningar.

En anledning är att kopparparen kan komma att vara under konkursförvaltarens kontroll i flera månader. De måste skicka in en speciell blankett för varje kopparpar och sedan ska urkoppling ske. Relacom som har hand om många av stationerna har även de semestertider och det kan bli en del kö när många ska kopplas ur samtidigt.

Sedan när urkoppling är gjort kan man ringa en ny leverantör. Flera av stationerna är inte så stora och det kan finnas dåligt med lediga platser, även hos Telia. Först till kvarn gäller! Och dags att ställa sig i kö igen för inkoppling. Man kan lätt räkna till 4-8 veckor.

Så om ni är sugna på en snabbare lösning är trådlöst till grannen en av dem. Läs igenom vår guide till trådlöst nätbygge, ring, maila eller skicka röksignaler. Vi kommer att ta väl hand om dig som före detta Hemmanetkund. Vi ger dig dessutom 10 % rabatt på hela ordern vid uppvisande av en faktura som är för perioden över midsommar.

Givetvis tar vi hand om alla andra kunder också även om de inte drabbats av konkursen men just nu blir det lite extra för de drabbade.

Du kan köpa trådlöst bredband i vår shop.

Andra om: ,,

Technorati om: ,,

Inga kommentarer: