2007-06-15

Sommar betyder sol, sand och beachhandboll

Till sommaren hör uteliv och strandaktiviteter. Även vi ska passa på att sola och bada lite. 13-22 juli är det Åhus Beachhandboll festival och för tredje året ska vi i samarbete med Atea se till att tävlingen flyter. Vi ser till att lagen kan anmäla sig, fakturor kommer ut, kataloger blir tryckta, poängen kommer ut på Internet och på de storskärmar som finns och att rätt lag får medaljen de kämpat för. Dessutom måste hela området täckas av trådlöst nätverk för att alla ska kunna jobba med tävlingen var de än är.

Det är tredje året vi sponsrar dem med en komplett lösning för hela tävlingen, vårt program Mastercup och åttonde året för nätverksbiten. Mastercup är en webblösning för en komplett turnering i cupform med hela kedjan från anmälning till poängpresentation. Vi kommer att finnas på plats under hela tävlingen för att hålla allt väloljat men även demonstrera Mastercup och svara på frågor om nätverk.

Om din förening känner att helgturneringen börjar bli en alltför tidskrävande uppgift bör du tänka på Mastercup. Du gör det du är bäst på, organiserar tävlingen och låter oss sköta det tråkiga med att hålla reda på laglistor och poängberäkningar. Kontakta oss för att fråga om vad vi kan göra för att spara din dyrbara tid.

Andra om: ,

1 kommentar:

Bijoy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.